Svettbehandling

Botox Hyperhidros

Människan har ett system som ansvarar för att bibehålla kroppstemperaturen. Att svettas är ett sätt för kroppen att reglera temperaturen och att skydda mot överhettning i samband med t ex träning och feber. Svett kyler alltså ned kroppen. Hyperhidros är ett tillstånd där man svettas onormalt mycket, ett onormalt svar på svett och ansträngning.

Behandling

11Behandlingen görs för att försvaga musklerna som drar upp läppen vid leende och man får ett perfekt Smile.

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren injicerar botox i musklerna som ansvarar för att dra upp läpparna mellan näsa och mun med en liten dos botox.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på endast 15 sekunder. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 15 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns efter 7-10 dagar. Maxeffekt syns efter 10-14 dagar.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 14-20 dagar efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

↓ Mycket låg

Det behövs ingen lokalbedövning då behandlingen görs med en tunn nål och man känner knappt någon smärta.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 1900kr