Ögonbrynslyft

Botox Ögonbrynslyft 

Behandling med botox för att lyfta yttre delen av ögonbrynen men man kan även lyfta de mer centrala delarna av ögonbrynen. Du får ett piggare utseende samt lite minskning av skrattrynkor. Denna behandling passar även om man har raka ögonbryn men vill få en lite finare estetisk form på dem.

Behandling

Passar utmärkt för den som vill ha ett ögonbrynslyft genom att relaxera muskler kring ögonen så ögonbrynen höjs vid deras yttre kanter. Denna behandling kan ge ett piggare utseende.

Hur utförs behandlingen? 

Man får en liten mängd Botox injicererat i en muskel som heter Depressor Supercilii och Orbicularis oculi. På så sätt slappnar dessa muskler av och ögonbrynet lyfts.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på endast 15 sekunder. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 15 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns efter 7-10 dagar. Maxeffekt syns efter 10-14 dagar.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 14-20 dagar efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

↓ Mycket låg

Det behövs ingen lokalbedövning då behandlingen görs med en tunn nål och man känner knappt någon smärta.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 1900kr