Lip Flip

Botox Lip Flip 

Lip flip – namnet på denna behandling avslöjar syftet. Många personer har en tunn överläpp och önskar att den ska synas, man kan välja en behandling med fillers för detta, men om man inte vill det av olika anledningar, som t.ex. att man inte vill få fylligare läppar, så går det alltså att vika överläppen så att den blir mer synlig vertikalt.

Behandling

Behandlingen görs för att vika upp överläppen och göra den mer synlig. Passar väl för de som inte vill göra fillers men få en synligare överläpp.

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren injicerar botox små mängder botox längs överläppens kontur med en mycket tunn och liten nål.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på endast 15 sekunder. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 15 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns efter 7-10 dagar. Maxeffekt syns efter 10-14 dagar.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 14-20 dagar efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

→ Medel

Här kan det behövas en liten mängd smärtstillande kräm inför behandlingen som dock utförs med en tunn nål.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 1900kr