Läppar

Fillers Läppar / Läppförstoring / Stockholm & Solna
Med tiden förlorar människan hyaluronsyra som finns naturligt i läpparna, det betyder alltså att läpparnas volym och kontur minskar. Dett går att åtgärda enkelt med en behandling med hyaluronsyra (fillers). 

Vårt motto är -=Framhäv Din Skönhet=- och vi strävar endast efter Naturliga resultat. Vi framhäver dina läppkonturer och kan fylla på en individuellt anpassad mängd med fillers för just dina läppar. 

Behandling

Inför behandlingen får man stark lokalbedövning på läpparna som skrivs ut av vår Överläkare och finns på vår klinik. Därefter brukar vi i regel börja med konturer och avsluta med fyllnad av läpparna med fillers. Efter behandlingen får man en kräm som motverkar blåmärken på läpparna.

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren gör en individuell bedömning om vilken injektionsteknik som ska utföras för just dina läppar, sedan används en stark lokalbedövning inför själva injektionsbehandlingen. Man kan använda olika sorters injektionsteknik för olika läppform.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på ca 15 minuter. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 30 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns direkt efter behandlingen!

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök inom 14 dagar efter behandlingen. Önskar man fylla på med mer fillers går man igenom det med läkaren.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

Medel

Behandlingen utförs efter att man fått lokalbedövning.

Blåmärken?

Denna behandling är otroligt individuell, vissa får knappt några märken medan andra kan få blåmärken, men som försvinner vanligtvis inom 1 vecka. Om du vet med dig att du har lätt att få blåmärken rekommenderas att du bokar tid när du är ledig/ inte har något evenemang inplanerat t.ex inom några dagar efter behandlingen.

Pris: 2900kr