Halsband

Botox Platysma 

Platysma är en tunn muskel som går längs med halsen och innehåller vertikala platysmaband, som blir synligare med åldern. De blir särskilt tydliga när man spänner underkäken. Detta medför att ansiktshuden dras ner mot halsen.

Effekten som eftersträvas med botox är mindre synliga halsband och en mer uppstramad käklinje (Nefertiti).

Behandling

Behandlas effektivt genom att läkaren injicerar Botox i halsbanden, effekten blir att musklerna blir svagare och slappnar av så halsbanden blir mindre tydliga.

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren injicerar botox i halsbanden med en mycket liten och tunn nål efter en säker. Man får ett gratis återbesök 4 veckor efter behandlingen där man får en undersökning och uppföljning av halsbanden.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på mindre än 3 minuter. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 30 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet märks efter 2-4 veckor.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 3 veckor efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

↓ Mycket låg

Det behövs ingen lokalbedövning då behandlingen görs med en tunn nål och man känner knappt någon smärta.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 3500kr