Gummy smile

Botox Gummy Smile / Synligt tandkött 

Visst är det härligt när man ler eller när man ser folk runtomkring en le!?

Vissa personer trivs dock inte med sitt leende, så som om överläppen dras upp så pass mycket att tandköttet syns. Tur att det finns Botox! Orsaken till ett Gummy Smile är att man har en för stark muskel som drar upp läpparna. Eftersom Botox har muskelavslappnande/försvagande effekter kan man alltså direkt injicera i musklerna som drar upp läppen och på så sätt försvaga dessa. Man kan även kombinera denna behandling med fillers.

Resultatet är häpnadsväckande och man får då det efterlängtade perfekta leendet.

Behandling

Behandlingen görs för att försvaga musklerna som drar upp läppen vid leende (och visar tandköttet). Således får man ett perfekt Smile.

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren injicerar botox i musklerna som ansvarar för att dra upp läpparna mellan näsa och mun med en liten dos botox.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på endast 15 sekunder. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 15 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns efter 7-10 dagar. Maxeffekt syns efter 10-14 dagar.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 14-20 dagar efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

↓ Mycket låg

Det behövs ingen lokalbedövning då behandlingen görs med en tunn nål och man känner knappt någon smärta.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 1900kr