Argrynkan

Botox Argrynkan 

Med tiden får människan fler och djupare i rynkor. Det kan förutom ålder även vara kopplat till hur mycket man använder musklerna som orsakar hudens rynkor. Som tur är har man kommit långt fram i utvecklingen och idag finns det läkemedel som motverkar rynkor, dessa kallas neurotoxiner, eller i folkmun även kallat Botox som ger avslappning till muskler och resultatet blir att rynkorna blir mindre eller försvinner så man får en slätare hud. Denna behandling är en av de vanligaste medicinska estetiska behandlingarna där de mest frekventa områdena är pannan, ”arga rynkan” mellan ögonbrynen och ”kråksparkarna” runt ögonen.

Behandling

De vertikala linjerna i pannan mellan ögonbrynen orsakas av att man använder m.Glabella och m. Corrugator Supercilii genom att ”göra en arg min” och dra ihop ögonbrynen. Botox får musklerna att slappna av och följaktligen blir resultatet en slätare panna och ett piggare och fräschare utseende. Botox används även i förebyggande syfte för framtida rynkor

Hur utförs behandlingen? 

Läkaren injicerar botox på huden längs kanten på ögonen med en mycket tunn och liten nål.

Hur lång tid tar behandlingen? 

Behandlingen går på endast 30 sekunder. Inför behandlingen ska man fylla i en hälsodeklaration och man får en bedömning av läkaren. Den totala bokningstiden är 15 min.

Hur lång tid tar det tills man ser resultatet? 

Resultatet syns efter 7-10 dagar. Maxeffekt syns efter 10-14 dagar.

Får man ett återbesök? 

Man kan boka ett gratis återbesök 14-20 dagar efter behandlingen, om det behövs påfyllning bjuder vi på det. Allt för att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

Hur länge varar resultatet?

3-6 månader.

Smärtnivå?

↓ Mycket låg

Det behövs ingen lokalbedövning då behandlingen görs med en tunn nål och man känner knappt någon smärta.

Blåmärken?

Man kan få små stickmärken som försvinner inom 1 timme. Vissa får knappt några märken alls och man kan gå till jobbet direkt efter behandlingen. Du kan alltså göra denna behandling under lunchrasten!

Hur funkar Botox exakt?

Botox är en tillfälligt muskelavslappnande injektionsbehandling som reducerar rynkor och fina linjer genom att blockera nervsignalen och hindrar den från att gå till muskeln, vilket gör att muskeln inte kan dras samman. På så vis blir huden slätare och rynkorna mindre synliga. På så sätt viks överläppen uppåt och blir mer synlig.

Pris: 1900kr